Links

Klik hieronder door naar voor Frans relevante pagina’s.

Batavierenrace
‘s Werelds grootste estafetteloop. Deze studentenloop kent jaarlijks zo’n 8.000 deelnemers, die in teams van 25 personen ongeveer 175 kilometer afleggen. Zeshonderd medewerkers zorgen er voor dat het evenement in goede banen wordt geleid, en iedereen veilig van Nijmegen naar Enschede komt, waar na afloop het grootste studentenfeest van de Benelux wordt gevierd met ongeveer 12.000 uitgelaten sportieve studenten. Frans organiseerde deze race tweemaal, liep hem vijf maal, en is er al bijna tien jaar van achter de schermen bij betrokken, de laatste drie jaar als woordvoerder.
Kortom: een geweldig evenement dat Frans in zijn hart heeft gesloten.

Windguru
Dè website voor iedere windsurer, en andere watersporter, die wil weten of het de moeite is er op uit te trekken. Als mooiweerwindsurfer gebruikt Frans de site vooral op vakantie (in Zuid-Europa) maar Windguru bedient de hele website met zeer nauwkeurige voorspellingen.

Young Bankers ABN AMRO
Werken is meer dan documenten produceren, vergaderen en koffie drinken. Vindt Frans althans. Daarom is hij bestuurslid geweest van Young Bankers ABN AMRO, de jongerenvereniging van dé bank. De YBA organiseert vele leuke activiteiten, al dan niet in samenwerking met jongerenverenigingen van andere bedrijven. Zo zijn er natuurlijk regelmatig borrels en feesten, maar ook sportevenementen, seminars en internationale trips.

Koninklijke Nederlandse Wielren Unie
Als enthousiast wielrenner mag deze website niet ontbreken.

Nederlandse Triathlon Bond
Als enthousiast triatleet mag deze website niet ontbreken.

Voor links naar profielensites en andere pagina’s waar Frans zelf actief is kun je kijken onder het kopje Over Fransrijk.nl.